Onderhoudswerken aan rotonde Grijpenveld 

Werken op de Leugenberg
RV Werken op de Leugenberg
Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 6 mei met werken aan de rotonde ter hoogte van bedrijventerrein Grijpenveld, op de Westelijke Ring (R27) in Tienen. AWV zal een betonnen verharding plaatsen. Volgens de huidige planning zullen de werken duren tot zondag 12 mei.

In de berm langs de rotonde ter hoogte van bedrijventerrein Grijpenveld op de Westelijke Ring richting Sint-Truiden liggen op dit moment metalen platen. Dit is een tijdelijke maatregel. Wegen en Verkeer gaat deze platen weghalen en in de plaats een fundering en een betonnen verharding plaatsen. De verharding is nodig om het gewicht van zwaar vrachtverkeer op het rondpunt te dragen.

Tijdens de werkzaamheden zal er lichte hinder zijn voor het verkeer. Aan de kant van de rotonde richting Sint-Truiden wordt het verkeer op versmalde rijstroken geleid. Actuele informatie over deze werken kan je terugvinden op www.wegenenverkeer.be/tienen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.