Exclusief voor abonnees

Melchior Tienen

TIENEN-Melchior
Bollen TIENEN-Melchior
Melchior opende in februari 2017 de deuren onderaan de Veemarkt. Chef Gilles Melchior maakte meteen indruk en scoorde als nieuwkomer 14 op 20 in de Gault & Millau. En in de Michelin Gids krijgt het restaurant een bordje, wat voor een kwaliteitsvolle keuken staat. We hadden dan ook hooggespannen verwachtingen. Benieuwd of deze ingelost konden worden.

Bij onze aankomst zwaait de deur meteen al open en worden we vriendelijk verwelkomd. We krijgen een tafeltje aan het raam met zicht op de Veemarkt. Ik neem plaats op een comfortabele zetel gesteund door enkele kussentjes, mijn partner op een stoel tegenover mij. De tafel ziet er adembenemend uit met leuke Oosters getinte tafeldecoratie. En ook het interieur kan ons bekoren. Melchior is ondergebracht in een authentiek pand uit de 16de eeuw. Gilles zorgde voor een totale make-over, maar wel met aandacht voor de historische waarde van het gebouw.

Je hebt 30% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.