MEDS mag tweede festivaldag openen: “Ik heb me goed geamuseerd!”

TIENEN-Suikerrock -Meds
Bollen TIENEN-Suikerrock -Meds
Opkomend Tiens talent MEDS mocht de tweede festivaldag van Suikerrock openen. Voor de 25-jarige Mélanie De Saedeleer was het een bijzondere ervaring, zeker omdat haar vierjarig dochtertje Manea haar voor het eerst zag optreden.

“Ik heb wel naar haar gekeken, maar gezwaaid heb ik niet. Dat zou niet professioneel geweest zijn”, zegt Mélanie met een brede glimlach op haar gezicht. Voor haar was Suikerrock een mooie kans om te laten zien wat ze in haar mars heeft. “Ik was heel aangenaam verrast toen de boeking van Suikerrock binnenkwam. Heel fijn van de organisatoren om lokaal talent podiumkansen te geven.”

Het was meteen een uniek optreden in Vlaanderen, want MEDS focust zich dit jaar vooral op muziek maken. Optredens volgen later. “Ik ben momenteel in een goede ‘schrijfflow’”, klinkt het. “De bedoeling is om enkele singles uit te brengen, waarmee we dan volgend jaar kunnen uitpakken op de festivals. Misschien komen we dan wel nog eens terug naar Suikerrock? Ik zou dat alvast fijn vinden.”

En van ver moet Mélanie niet komen, want ze woont letterlijk op een boogscheut van het podium van Suikerrock, op de Grote Markt zelf. “Ik ben dus gewoon te voet naar de artiestenruimte gegaan. Hoe geweldig is dat niet? Daarna ben ik wel met de shuttle naar het podium gebracht. Het was een beetje jammer dat het regende, maar gelukkig stond er al een mooi publiek voor me klaar. Ik heb me zeker geamuseerd en ik hoop de toeschouwers ook!” 

TIENEN-Suikerrock -Meds
Bollen TIENEN-Suikerrock -Meds
TIENEN-Suikerrock -Meds
Bollen TIENEN-Suikerrock -MedsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.