Massage voor Nepal

Alle collega’s van de praktijk PVMT Dankaerts in Tienen organiseren de actie Massage4Nepal. Op woensdag 12 december en vrijdag 14 december kan iedereen in de praktijk terecht voor een massage voor het goede doel. 

De affiche van de actie
RV De affiche van de actie

“Drie jaar geleden was ik in Nepal toen het land getroffen werd door een zware aardbeving. De meeste van jullie zullen zich de indrukwekkende beelden van op de media en TV nog herinneren. Als gevolg van mijn avontuur heb ik een project opgericht om een school te helpen heropbouwen in Nepal: Raising4Nepal. Samen met het vzw Saancho willen we het recht op onderwijs voor elk kind in Nepal extra ondersteunen. Met al mijn collega’s van de praktijk PVMT Dankaerts in Tienen organiseren we dit jaar opnieuw de actie ‘ Massage4Nepal’ in het kader van de Warmste Week.”, aldus sportkinesitherapeute Céline Labie. Dit gebeurt aan de Minderboedersstraat 36 in Tienen. Om alles vlot te laten verlopen, is inschrijven verplicht via 016/ 82. 25. 88. Info: www.pvmtdankaerts.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.