Kinderartsen RZ Tienen zijn verhuisd

Voortaan naar de raadpleging bij de kinderarts via de hoofdingang van Campus Mariëndal
Bollen Voortaan naar de raadpleging bij de kinderarts via de hoofdingang van Campus Mariëndal
De kinderartsen van RZ Tienen houden vanaf vandaag raadplegingen in het hoofdgebouw op Campus Mariëndal. 

De kinderartsen zijn heel tevreden over de nieuwe raadplegingslokalen en de centrale ligging in het ziekenhuis. “De lokalen zijn vlakbij de hoofdingang van Campus Mariëndal. Na de inschrijving aan de balie zijn ouders en kinderen sneller ter plaatse op de raadpleging. In het medisch centrum kampten we met plaatsgebrek. We hebben er nu een extra raadplegingslokaal bij, wat interessant is met het oog op uitbreiding van ons artsenteam en de start van een assistent Pediatrie vanaf 1 augustus. Tijdens onze raadplegingen zijn we voortaan in de onmiddellijke nabijheid van de spoedafdeling: niet onbelangrijk wanneer patiëntjes via een spoedopname worden binnengebracht”, zegt diensthoofd Kindergeneeskunde, prof. dr. Stefaan Van Lierde.

Ook voor bijkomende onderzoeken op de radiologie-afdeling en de kinderafdeling is de nieuwe ligging erg praktisch. Voordien moesten ouders met hun kindje het hele traject van het medisch centrum naar het ziekenhuis lopen. Nu kan men op een boogscheut van de raadplegingen de lift naar de kinderafdeling nemen. Het kinderartsenteam krijgt op de raadplegingen voortaan ondersteuning van administratief-verpleegkundig medewerker Silvia Vandael.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.