Kidsrun rond Houtemveld

Vroeger was er in Tienen de Suikercorrida en de veldloop voor de scholen, maar sinds jaren heeft de Kidsrun aan het sportcentrum Houtemveld de plaats ingenomen. 

TIENEN-scholenveldloop
Bollen TIENEN-scholenveldloop

De activiteiten rond het Houtemveld werden gespreid over twee dagen: de eerste dag liepen het eerste tot het derde leerjaar, en de tweede het vierde tot het zesde leerjaar. Er liepen respectievelijk 678 leerlingen en 748 kinderen. Wim Bartholomees, organisator van de Sportdienst: “Alle jongeren moesten eerst opwarmen op de atletiekpiste en daarna startten ze allen samen, zowel jongens als meisjes voor rondjes van 700 meter rond het Houtemveld. Aan de achterzijde van de sporthal moesten ze door een lichttunnel met rook en uiteraard muziek om al dansend door te lopen”. Dit evenement werd georganiseerd met steun van Moev, vroeger SVS.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.