Kermis aan het Melkerijplein

Oplinter maakt zich klaar voor een week kermis. De meeste activiteiten vinden plaats aan het Melkerijplein aan de Neerlintersesteenweg, maar uiteraard is de Sint-Genoveva harmonie ook present in de Sint-Genovevakerk op beide kermiszondagen, 30 juni en 7 juli, om 10 uur om de hoogmis op te luisteren.
De Hagelandse blaaskapel treedt op
repro BOLLEN De Hagelandse blaaskapel treedt op

Op zaterdag 29 juni gonst het van activiteiten aan het Melkerijplein, met om 14 uur de Gewestelijke harmonie 50 plussers, om 15.30 uur een optreden van de Jeugdband Oplinter en Euphonia, om 16 uur de aanvang van een barbecue, om 17 uur een optreden van het Hagelands Fanfareorkest, om 18.30 uur de Hagelandse Blaaskapel, en om 20.30 uur de Little Swingtimers Big Band. Om 18 uur is er ook nog een tractortocht voorzien, zowel van nieuwe als van oldtimers. Tijdens de Tiroler barbecue staan ook springkastelen opgesteld. Reserveren voor de barbecue kan in zaal Sinterviven, of telefonisch via 0473/30.31.52
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.