Herstellingswerken Wulmersumsesteenweg

Werken Wulmersumsesteenweg.
RV Werken Wulmersumsesteenweg.

In de periode van maandag 29 april tot en met woensdag 8 mei zullen er plaatselijke herstellingen uitgevoerd worden aan de betonverharding van de rijweg tussen de Oostelijke Ring en het kruispunt Leeuwerikweg-SintMaurusweg. Het kruispunt blijft wel open. 

Omdat de werfzone afgesloten wordt, zal het verkeer omgeleid worden via de Oostelijke Ring, Sint-Truidensesteenweg en Wulmersumsesteenweg (deel tussen de Sint-Truidensesteenweg en de Bietenweg, kant Grimde). Ook het openbaar vervoer volgt tijdens de werken de omleiding Oostelijke Ring-SintTruidensesteenweg. Voor een vlotte doorstroming van het verkeer op de omleidingsroute zal er op de Wulmersumsesteenweg tussen de Bietenweg en Sint-Truidensesteenweg een parkeerverbod ingevoerd worden.

De bushaltes gelegen langs de Wulmersumsesteenweg (gedeelte tussen de Bietenweg en Sint-Truidensesteenweg) worden tijdelijk niet bediend. Voor voetgangers en fietsers (fietsen aan de hand) blijft doorgang mogelijk.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.