Hap Foodtruck Festival op Vianderdomein

Dit jaar gaat het HAP Foodtruck Festival door op het Vianderdomein
Bollen Dit jaar gaat het HAP Foodtruck Festival door op het Vianderdomein
Het gezellige HAP Foodtruck Festival palmt dit jaar op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli  het Vianderdomein in. Lekkere gerechtjes, sfeervolle muziek en toffe kinderanimatie, dat zijn de fijne ingrediënten.

Een 25-tal mobiele keukentjes en foodtrucks toveren het Vianderdomein om tot één groot openluchtrestaurant. Je zintuigen worden geprikkeld in een betoverend gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s vanaf 20.00 uur zorgen voor sfeer. Ook voor de kleinste ‘happers’ is er entertainment.

Op vrijdag 12 juli worden er twee Nederlandstalige acts voorzien in het kader van de Vlaamse feestdag. 

Om 20.00 uur brengt Jan De Smet (bekend van De Nieuwe Snaar) zijn rariteitenkabinet. Sinds hij in 1970 door die rare microbe gebeten werd, zoekt Jan De Smet naar alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Het resultaat is een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de afgelopen tachtig jaar.

Om 21.30 uur brengt Veston, de band rond Steven Van het perfecte medicijn om een contente mens te worden. Nederlandstalige muziek over liefde, verdriet, ongelijkheid en onverdeeldheid, steeds met een kwinkslag, die heupen doet bewegen, vingers doet knipperen en mensen dichter bij elkaar brengt.

HAP Foodtruck Festival gaat door op vrijdag 12 juli  van 16 tot 24.00. Op  zaterdag 13 juli van 12 tot 24 uur en op zondag 14 juli van 12 tot 22 uur op het Vianderdomein aan de Hamelendreef. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.