GO! scholengroep 11 wordt ‘Huis 11'

GO! scholengroep 11 wordt ‘Huis 11'
RV GO! scholengroep 11 wordt ‘Huis 11'
Scholengroep 11 verandert van naam. De organisatie staat in voor twintig basisscholen, zeven secundaire scholen, twee internaten, een centrum voor volwassenenonderwijs en een centrum voor leerlingenbegeleiding in de regio Leuven, Tienen en Landen. Voortaan wordt de naam ‘Huis 11, waar onderwijs leeft.’

Kaat Vandensavel, sinds vorig jaar aan de slag als algemeen directeur, licht de naamsverandering toe. “Om de hedendaagse uitdagingen en veranderingen het hoofd te bieden, moeten we onderwijs anders gaan organiseren. Dit alles met als doel te evolueren naar een door waarden gedreven organisatie waar ‘de mens’ als kloppend hart van ons huis centraal komt te staan.” Momenteel maakt de scholengroep werk van het verspreiden van de nieuwe naam. “Zo gaan we onder meer alle personeelsleden actief betrekken bij de geboorte van ‘Huis 11' via socialemediacampagnes. Deze zijn te volgen via @huis11 en #huis11. Voor onze 9.873 leerlingen verandert er verder niets. Onze gepassioneerde personeelsleden blijven onverstoorbaar verder werken om kinderen, jongeren en volwassenen veerkrachtig te maken”, besluit Kaat Vandensavel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.