Fabio Vanderlinden verkozen tot nieuwe voorzitter N-VA Tienen

Het nieuwe bestuur van N-VA Tienen.
RV Het nieuwe bestuur van N-VA Tienen.

Om de drie jaar zijn het bestuursverkiezingen bij N-VA. Zopas was het de beurt aan N-VA Tienen. Fabio Vanderlinden, 25 jaar, werd zo goed als unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter.

Fabio is regiocoördinator voor N-VA in Vlaams-Brabant en zetelt sinds januari in het bijzonder comité voor sociale dienst. “Ik wil N-VA Tienen naar een hoger niveau tillen. We hebben een sterke ploeg mandatarissen, maar onze afdeling heeft nog veel potentieel om te groeien. We willen nog meer aanwezig zijn in het sociaal weefsel van de stad en uitgroeien tot dé volkspartij van Tienen”, zegt Fabio. Fabio wil ook de N-VA gemeenteraadsleden en schepenen ondersteunen. “Ik zal erover waken dat N-VA zijn stempel kan blijven drukken op het Tiense beleid.”

Jan Vancoillie, 46 jaar uit Oplinter werd verkozen als ondervoorzitter. Naast mandatarissen Ine Tombeur, Gijsbrecht Huts, Nina Ercegovic, Rudi Hendrickx en Lucia Dewolfs werden Katia Covens, Dirk De Kee, Selina De Witte, Jolien De Brier, Nick Keuleers, Pascal Langen, Marc Moers, Michiel Mortelmans, Roland Vandegaer, Raf Vanderlinden, Yves Vanhove en Monika Voets verkozen in het nieuwe bestuur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.