Dweilen met de kraan open: stort aan glasbollen van Carrefoursite barst uit voegen

Het stort langs de glasbollen blijft verder aangroeien
Vanessa Dekeyzer Het stort langs de glasbollen blijft verder aangroeien
Het blijft dweilen met de kraan open aan de glasbollen op de Carrefoursite. Vooral na het weekend is de ravage compleet.

Netheid bleek uit de burgerbevraging die het Tiense stadsbestuur de afgelopen maanden organiseerde samen met het bureau Profacts, dé topprioriteit voor de Tienenaar. Deze beelden van hopen vuilzakken gedropt langs de glasbollen zijn dus zeker een doorn in het oog. Momenteel worden er al mobiele camera’s benut om sluikstorters op heterdaad te kunnen betrappen, ook aan de glasbolsites, maar de stad wil de controle nog verder opdrijven. 

En daar zijn de Tienenaars grote voorstander van, zo blijkt uit de vele reacties op de Facebookpagina van Het Laatste Nieuws uit Tienen, waar de foto op verscheen. Het ondergronds brengen van de containers kan volgens de inwoners ook het probleem verhelpen. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leonarda Van Opbroecke

    Camera's hangen? En direkt ingrijpen!

  • vera vandepoel

    Het is erg maar langs de andere kant betalen we heel veel voor ons afval af te geraken vuilzakken betalen en dan nog eens huisvuiltaks betalen containerpark betalen terwijl ze aan het meeste afval geld verdienen papier oud ijzer

  • caes jean-pierre

    Het gaat hier helemaal niet om netheid, maar wel omdat alles te duur is , als men dit vuil in de reglementaire vuilniszakken moet steken, dat is de exacte reden van dit stort.