Drie dagen Wulmersum kermis

Bij een vorige kermis (Foto organisatie)
RV Bij een vorige kermis (Foto organisatie)

Klein Holland presenteert in een feesttent aan het Broedersblok Hakendover een nieuwe editie van Wulmersum kermis. “Vrijdag openen we de deuren om 20 uur en starten we met een geweldig optreden van Viral Crush, een lokale rockband. Zij zorgen voor de nodige muzikale noten blues en rock met een metal twist. Daarna volgt er een optreden van Domino, een coverband die muziek brengt op maat van het publiek. De avond wordt afgesloten met DJ Joris”, aldus Kristien Holsbeek van de organisatie. 

De toegang voor de eerste avond bedraagt 10 euro. Op zaterdag 18 mei is het feest vanaf 14 uur met een Kids Day. Er is een kermisconcert door de Koninklijke fanfare Sint-Isidorus om 20 uur gevolgd door animatie door DJ Joris. Op zondag 19 mei is er vanaf 10 uur rommelmarkt en garageverkoop. Om 11.30 uur start het eetfestijn en vanaf 17 uur is er nog een concert met de fanfare Sint-Isidorus. Info via info@kleinholland.be of in café De Welkom.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.