Dieven viseren metaal van bouwwerf

De politie opende een onderzoek naar de mogelijke metaaldieven.
Bollen De politie opende een onderzoek naar de mogelijke metaaldieven.

Op een bouwwerf aan de Sint-Truidensesteenweg in Tienen stelde men dinsdagnamiddag rond 14.15 uur op dat dieven ingebroken hadden. De daders waren duidelijk uit op allerhande metaal. Uit meerdere appartementen op verschillende etages in aanbouw werden collectoren van gasinstallaties uitgebroken en gestolen. Ook de inox buizen van het systeem werden meegenomen. Vandaag stelde men op de werf vast dat de dieven ook de gewichten van de lift gestolen hadden; die werden echter aangetroffen in een kruiwagen verderop die ze achter gelaten hadden. De politie opende een onderzoek naar de mogelijke metaaldieven.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • caes jean-pierre

    Begint met straffen te geven, waar iedereen versteld van staat, ( waar iedereen van op zijn achterste valt ), en alle criminaliteit van dat soort, is voor 95% opgelost. Maar met het vingertje van Mr de rechter eens op te stekken gaat dit nooit lukken.