CRV Walking Bears eindigt vierde op de Club Brugge Oldstars Cup 

Walking Bears op wandelvoetbaltornooi in Brugge.
RV Walking Bears op wandelvoetbaltornooi in Brugge.

Zestien ploegen speelden afgelopen week wandelvoetbal op de Brugse oefenterreinen vlak bij het Jan Breydelstadion. Onder meer Chelsea FC, PSV, Schalke 04, Racing Genk, OH Leuven en Zulte Waregem, maar ook Walking Bears Vissenaken, zakten af naar Brugge.

Deelnemen kan pas bij een minimumleeftijd van 55 jaar. Een belangrijke regel in deze variant van voetbal: enkel wandelen is toegestaan. De aftrap van de Club Brugge Oldstars Cup werd gegeven door niemand minder dan oudspeler Leo Van Der Elst.

Tijdens de middag was er de mogelijkheid om een rondleiding in het Jan Breydelstadion te volgen. Na dit interessante stadionbezoek stond de tweede fase van het tornooi op het programma. Chelsea FC, Schalke 04, WalkingBears Crossing Vissenaken en Club Brugge Legends streden om de eerste plaats. Chelsea FC en de Club Brugge Legends vochten in een onderling duel de winst van het tornooi uit. Na een gelijke stand moesten beide ploegen strafcorners geven, daarin trok Chelsea FC aan het langste eind en nam het team de felbegeerde beker mee naar huis. Walking Bears eindigde op een zeer mooie vierde plaats. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.