Concert in Vlaamsche Velden

De affiche van het concert
RV De affiche van het concert
Het einde van de Eerste Wereldoorlog wordt dit jaar met een speciaal muzikaal programma herdacht. Op 11 november 1918 was er eindelijk vrede na vier jaar Grote Oorlog. Harmonie Oplinter wil deze verjaardag graag aangrijpen om de Grote Oorlog te herdenken, op 10 en 11 november, samen met drie koren.

11 november is bekend als wapenstilstandsdag . Op zaterdag 10 november om 20 uur en zondag 11 november om 15 uur wordt het concert ‘In Vlaamsche Velden’ gebracht in CC De Manège aan het Sint-Jorisplein. De leden van de harmonie Sint-Genoveva Oplinter ontvangen de gasten muzikaal. Zowel Harmonie Oplinter onder leiding van dirigent Stephan Jacobs alsook de jeugdband, onder leiding van Henri Herinckx, Euphonia met Jolien Vandevelde als de Boomclub met Karin Vanstockstraeten staan klaar voor een mooie muzikale avond. Om deze muziek perfect te kaderen is er ook een belangrijk tekstueel en visueel luik aan dit concert. Zo zal Jan De Kinder iedereen weer kunstig verrassen. Via een ledmuur brengen Jos Coel en Ward Collin pakkende maar mooie beelden. Ook de gastkoren Arion, Terpander en CBM ‘Capella Beatae Mariae ad Lacum’, allen onder leiding van Koen Vits, staan in voor kwaliteit. 

Kaarten kosten 14 euro in voorverkoop en 18 euro aan de kassa. Kaarten en reservatie: www.khsgo.be of via 0496/28.64.18. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.