Exclusief voor abonnees

Bezorgd Om Mensen neemt in 2020 nieuwe locatie in gebruik

“Ons contract werd niet verlengd, omdat de gebouwen hier zullen plaatsmaken voor een nieuw bouwproject met appartementen”

Ondervoorzitter Daniël Raymaekers en voorzitter Johan Bekaert op de nieuwe locatie voor BOM
Bollen Ondervoorzitter Daniël Raymaekers en voorzitter Johan Bekaert op de nieuwe locatie voor BOM
De Tiense hulpinstelling Bezorgd Om Mensen (B.O.M.) is vanaf 6 januari terug te vinden op haar nieuwe adres aan de Hamelendreef 100. Hier kan ze tijdelijk terecht in het vroegere pand Natens, dat Blankedale kosteloos ter beschikking stelt. “We zijn bijzonder dankbaar voor dit mooie gebaar, want de verhuis en de inrichting van het pand is voor een kleine vzw als de onze al een zware investering”, zeggen ondervoorzitter Daniël Raymaekers en voorzitter Johan Bekaert.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • daniel RAYMAEKERS

    Wat we zeker nooit mogen vergeten is dat Dit alles slechts mogelijk is dankzij onze fantastische vrijwilligers. Duizend maal dank hiervoor.