Bestuurder stopt voor fietser: kop-staartaanrijding en twee personen gewond

De brandweer moest de wagen open knippen om de bestuurder uit zijn auto te kunnen halen
Bollen De brandweer moest de wagen open knippen om de bestuurder uit zijn auto te kunnen halen

Op de Aarschotsesteenweg in Vissenaken bij Tienen wilde maandagavond een bestuurder die uit de richting van Binkom kwam, de oprit inrijden. Hiervoor stopte hij echter om een fietser die op het fietspad in de richting van Tienen reed, door te laten. Helaas merkten achterliggende bestuurders dit niet of te laat op met een kop-staart aanrijding met nog drie wagens tot gevolg. De bestuurdester van de eerste inrijdende wagen raakte gewond. De bestuurder van de achterliggende Volvo raakte eveneens gewond. Hij moest door de brandweer uit zijn wagen worden gehaald.  Het slachtoffer werd onder begeleiding van een mug-team overgebracht naar de spoedafdeling van het ziekenhuis in Tienen. De bestuurder van een Ford bestelwagen bleef ongedeerd. De politie sloot de Aarschotsesteenweg af voor alle verkeer in beide richtingen zodat de hulpdiensten hun werk konden doen en zorgden voor een tijdelijke omleiding.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Schoensetters

    Moesten de bestuurders wat meer afstand laten tussen de voertuigen...... Nu zijn er veel te veel "gatrijders" . Ze plakken aan de koffer van hun voorganger.