Atelier Night Light verkozen tot Ambacht in de Kijker

Een woordje uitleg in Atelier Night Light.
Bollen Een woordje uitleg in Atelier Night Light.

Uit de net geen 500 inschrijvingen voor de wedstrijd Ambacht in de Kijker werd Atelier Night Light van Bertin Verstraete en Geert Buysse uiteindelijk als winnaar uitgekozen. Na een spannende finalestrijd mochten beide zaakvoerders een cheque van 3.000 euro in ontvangst nemen in het Kasteel van Hélécine. 

“We zijn uiteraard bijzonder fier op deze prijs”, klinkt het. “Het was allemaal zeer spannend en we wensen alle andere laureaten, stuk voor stuk topambachtslieden, ook een dikke proficiat.” 

Kroonluchters

Atelier Night Light werd zes jaar geleden opgestart in de vroegere Cinéma Nova bovenaan de Leuvensestraat. Bertin en Geert restaureren antieke kroonluchters en maken ook volledig nieuwe creaties op maat van de klant. Wat ze precies doen, lieten ze ook recent zien aan de selectiecommissie van Ambacht in de Kijker. En daar maakten ze duidelijk indruk op de jury, die hen beloonde met de felbegeerde titel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.