Vlogger doet Spaanse koningin de groetjes uit België

De Spaanse koningin Letizia Ortiz Rocasolano.
Bart Meese De Spaanse koningin Letizia Ortiz Rocasolano.
Tieltenaar en fervent YouTube-vlogger Bart Meese heeft de hand geschud van de Spaanse koningin Letizia Ortiz Rocasolano. Bart was maandag op citytrip in Valencia met zijn vriendin en liep rond in de buurt van de Mercado Central, een grote marktplaats, toen bleek dat de Spaanse koningin aanwezig was in de stad. 

"Aangezien er op dit moment nogal wat politieke spanning is tussen België en Spanje, vond ik het mijn taak om de diplomatieke banden wat aan te halen en haar de groetjes te doen", glimlacht Meese. Hij besloot om samen met een paar honderd Spanjaarden anderhalf uur lang aan de uitgang te wachten, tot de koningin effectief tevoorschijn kwam. 

Met succes: Bart schudde haar de hand en deed haar de groeten uit België, waarop koningin Letizia toch eventjes verrast opkeek. "Ik denk dat ze superblij was met de Belgische groetjes", zegt Bart op YouTube.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.