Vier trainers judoclub behalen nieuwe instructeursgraad

De Tieltse judoclub heeft voortaan met Jarne Lattré, Jonas Deneir, Thijs Vandevondele en Gaétan Lambrecht vier trainers in huis met het diploma van Instructeur B.
RV De Tieltse judoclub heeft voortaan met Jarne Lattré, Jonas Deneir, Thijs Vandevondele en Gaétan Lambrecht vier trainers in huis met het diploma van Instructeur B.
Vier trainers van de Tieltse judoclub hebben recent het diploma van Instructeur B behaald. Jarne Lattré, Jonas Deneir, Thijs Vandevondele en Gaétan Lambrecht vervolledigden daartoe een cursus van de Vlaamse Judofederatie en mogen voortaan judoka’s tot en met de zwarte gordel begeleiden. 

“Dit vormt een aanvulling op de drie initiators, twee trainers B en twee trainers A die we al in huis hadden”, legt Jonas Deneir uit. “We zijn er erg trots op dat zoveel hoogopgeleide trainers actief zijn binnen onze club. Een Instructeur B kan zelfs aangesteld worden als hoofdtrainer van een club.”

Dat de club het goed doet, lijdt geen twijfel. “Onze eigen Alexander Tseboyev (16) behaalde eind 2018 nog een zwarte gordel”, gaat Deneir verder. “Hopelijk kan hij zich straks ook bewijzen op de komende provinciale en Vlaamse kampioenschappen.”

Die kampioenschappen worden sinds 2016 georganiseerd in sporthal De Ponte in Tielt. Op 9 en 10 februari vecht de top van de Vlaamse judojeugd er voor een plaatsje in de nationale kampioenschappen. Iedereen is welkom om te komen supporteren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.