Exclusief voor abonnees

Tieltse twintigers lanceren eerste single ‘Kom Mor Af’: “We gaan Tielt op de kaart zetten van de West-Vlaamse hiphop”

‘Iedereen van buitenaf. Tielt is de maatstaf. Dus kom maar af.’ Het is het refrein van ‘Kom Mor Af’, een nieuwe single met bijhorende videoclip. De eerste single van de Tieltse hiphoppers ‘Weireldverbeteroars?’ staat sinds woensdag op Youtube en lokt niets dan positieve reacties uit. 
Een screenshot uit de videoclip van de 'Weireldverbeteroars'. We zien Benjamin Vandenhende, Simon Vandaele en Kim De Roo, hier op het Alexianenplein.
Weireldverbeteraors Een screenshot uit de videoclip van de 'Weireldverbeteroars'. We zien Benjamin Vandenhende, Simon Vandaele en Kim De Roo, hier op het Alexianenplein.

‘Kom Mor Af’ is de eerste single van Simon Vandaele (23), Benjamin Vandenhende (25) en Kim De Roo (28), maar doorstaat prima de vergelijking met de hiphop van Ntrek en Brihang. In de clip komen zowat alle Tieltse monumenten aan bod. Onder andere de Halletoren, de Shermantank, café d’Hespe, de muziekacademie, de Poelberg, Huis Mulle, het Manestraatje en café De Keet passeren de revue, zowel in de tekst als in beeld. De drie zijn niet professioneel bezig met muziek, maar staken wel hun hart en ziel in die eerste single en dat is ook duidelijk te merken aan de clip. 

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.