Tieltse Junior Journalist wordt derde op provinciale finale

 Imano Van Ooteghem (vijfde van links) behaalde met zijn opstel de derde plaats in de provinciale finale van de Junior Journalist-wedstrijd van het Davidsfonds.
Sam Vanacker Imano Van Ooteghem (vijfde van links) behaalde met zijn opstel de derde plaats in de provinciale finale van de Junior Journalist-wedstrijd van het Davidsfonds.
Imano Van Ooteghem van het zesde leerjaar van Het Spoor heeft zondag een ereplaats behaald in de provinciale finale van de ‘Junior Journalist’-wedstrijd van het Davidsfonds in De Panne. 

Met ‘Mijn Superheld: Octopus’, een sterk opstel over het ongelooflijke multitasktalent van moeders,  werd Imano derde in de leeftijdscategorie derde graad basisonderwijs. Daarmee is hij een van de beste Junior Journalisten van de provincie. De grote winnaar werd Herlinde T’Jonck uit Diksmuide.

Alles samen namen 4.144 leerlingen uit 262 klassen deel aan de wedstrijd. Het is al het derde jaar op rij dat een Tieltse finalist een ereplaats behaalt op de provinciale finale.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.