Stad trekt 200.000 euro uit voor vernieuwing loods technische dienst

Tielt trekt 200.000 euro uit voor de vernieuwing van de loods van de technische dienst in de Meulebeeksesteenweg
Google Streetview Tielt trekt 200.000 euro uit voor de vernieuwing van de loods van de technische dienst in de Meulebeeksesteenweg
Het stadsbestuur gaat volgend jaar de loods voor de technische dienst op de Meulebeeksesteenweg grondig vernieuwen. Alles samen gaat het om een investering van 195.000 euro. De gunningsprocedure van de werken komt voor de gemeenteraad op 5 september.

“De voorzieningen in het gebouw voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen”, zegt schepen van Openbare Werken Joris Vande Vyvere (CD&V). “De refter is verouderd en te klein, terwijl ook het sanitair, de kleedkamers en de douches dringend moeten aangepakt worden. De refter zal op de benedenverdieping blijven, maar zal een flink stuk uitgebreid worden. Een deel van de refter zal met een verschuifbare wand omgevormd kunnen worden tot vergaderruimte. Het sanitaire blok en de kleedkamers, die zich nu nog op de benedenverdieping bevinden, breiden we uit en verhuizen we naar de bovenverdieping van de loods. We hopen in het voorjaar te kunnen starten met de werken.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bernard Maes

    Schandalig, De Brandweerdienst is sinds 1980 gekazerneerd in een oude loods met enorm veel gebreken,een koer waar men enorm veel risico loopt op ongevallen.De site was een tijdelijk onderkomen maar sinds '80 is er niks aan veranderd.Telkens er verkiezingen aangekondigd worden beloven alle partijen dat er aan zal gewerkt worden,helaas is dit telkenmaal een loze belofte.Ik vind het een regelrechte schande !!! Geld voor kultuur,sport en zaken die in het oog springen krijgen altijd voorang.