Speelpleinwerking Babbeloe zoekt monitoren

Speelpleinwerking Babbeloe heeft een lange traditie in Tielt. Hierboven een sfeerbeeldje van het afsluitmoment van de werking in de zomer van 2013.
Jos Bogaerts Speelpleinwerking Babbeloe heeft een lange traditie in Tielt. Hierboven een sfeerbeeldje van het afsluitmoment van de werking in de zomer van 2013.
Deze zomer staat speelpleinwerking Babbeloe vier weken in voor een kleinschalige vakantiewerking voor kinderen met een beperking in Tielt. Om alles in goede banen te leiden, is de organisatie nog op zoek naar extra monitoren.

Babbeloe werkt onder de vleugels van VOC Opstap en heeft behalve in Tielt ook een afdeling in Roeselare. Alle kinderen tussen 5 en 14 jaar met nood aan extra ondersteuning (en hun broertjes of zusjes) zijn welkom. “We zorgen voor een aangepaste omgeving en een aangepast spelprogramma, we werken met kleine groepen en zorgen voor voldoende begeleiding en voor veel structuur”, legt Tine Vansteenkiste van Babbelou uit. “We zijn hiervoor nog op zoek naar extra monitoren om onze ploeg te versterken. Concreet zoeken we enthousiaste jongeren die 16 jaar zijn of dit jaar 16 jaar worden. Mensen met een stevige scheut creativiteit, die bovendien niet afgeschrikt worden door kinderen die wat ‘anders’ zijn.”

De speelpleinwerking van Babbeloe vindt plaats in de Godelieveschool in Tielt van 1 tot 5 juli, van 8 tot 12 juli, van 15 tot 19 juli en van 26 tot 30 augustus. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via jeugdwerk@vocopstap.be, op 051/40.15.57 of kunnen ook gewoon eens binnen springen in de Kloef in de Bruggestraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.