Sint-Andriesziekenhuis trakteert patiënten en bezoekers op gratis miniconcertje

Stadsorganist Tom Hoornaert en tenor Stefaan Vandenbroucke brachten een miniconcertje in de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis
Sam Vanacker Stadsorganist Tom Hoornaert en tenor Stefaan Vandenbroucke brachten een miniconcertje in de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis
Om het verblijf van de patiënten in het Sint-Andriesziekenhuis wat kleur te geven tijdens de feestdagen werd vrijdag een gratis kerstconcert georganiseerd op de vleugelpiano in de inkomhal van het ziekenhuis.

Sinds begin december prijkt dankzij Piano’s Maene in de inkomhal een vrij te bespelen vleugelpiano. Een uitgelezen kans voor stadsorganist Tom Hoornaert en tenor Stefaan Vandenbroucke om er een miniconcert te brengen. Het muzikale duo bracht er een half uurtje kerstmuziek, met een selectie van Portugese, Engelse en Vlaamse kerstliederen van componisten als John Rutter en Philippe Rombi. Een vijftigtal patiënten en bezoekers kwam luisteren. Het hele concert werd vastgelegd door SartoTV.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.