Simon Bekaert verlengt mandaat als provinciaal sp.a-voorzitter

Simon Bekaert werd verkozen tot provinciaal sp.a-voorzitter
Sam Vanacker Simon Bekaert werd verkozen tot provinciaal sp.a-voorzitter
Tieltenaar Simon Bekaert werd maandagavond verkozen tot voorzitter van sp.a West-Vlaanderen op het provinciaal ledencongres van de partij. Bekaert (41) werd in november 2018 interimvoorzitter en blijft ook de komende vier jaar provinciaal voorzitter.

Advocaat Simon Bekaert is behalve gemeenteraadslid in Tielt ook sp.a-fractieleider in de provincieraad. In de vorige legislatuur was hij eerste schepen in Tielt en bij de verkiezingen in 2019 was hij eerste opvolger voor het Vlaams parlement. Bekaert wil de komende jaren vooral de verschillende lokale sp.a-afdelingen uitbouwen. “We vormen een provinciaal netwerk- en expertisecentrum van waaruit we iedereen van onze lokale afdelingen de kennis kunnen aanbieden om te groeien. Verder zullen we de komende jaren kort op de bal blijven spelen en zo sp.a in West-Vlaanderen nog steviger op de kaart zetten met het oog op de verkiezingen van 2024.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.