Santa in the sky brengt Tieltenaars in hogere sferen

Radio 2 bracht heel wat Tieltenaars in hogere sferen
Sam Vanacker Radio 2 bracht heel wat Tieltenaars in hogere sferen
De 1.000 klassiekers van Radio 2 hebben zaterdagnamiddag voor een toch wel opmerkelijke kerstervaring gezorgd in Tielt. Op de collegesite bracht ‘Santa In The Sky’ de bezoekers letterlijk in hogere sferen.

Terwijl in de mobiele studio van Radio 2 onder meer bekende Tieltenaars Leander Verdievel en Ann De Craemer live geïnterviewd werden, konden bezoekers hun favoriete nummers in de top 1.000 van Radio 2 stemmen. In ruil voor die stem kregen ze een kaartje voor een zitje op een bijzondere kerstattractie.

22 dapperen werden zowat om de twintig minuten met een kraan tot op een maximum van 40 meter hoogte gehesen, terwijl ze in de lucht getrakteerd werden op een glaasje cava en een warm hapje. De kerstman himself zorgde voor de nodige animo tijdens de vlucht. Het fantastische zicht kreeg je er helemaal gratis bij.

De Santa in the Sky-attractie in Tielt
Sam Vanacker De Santa in the Sky-attractie in Tielt
De stad had voor wat randanimatie gezorgd tijdens het evenement. Zo had deze dame met haar postkaartjesrok veel bekijks.
Sam Vanacker De stad had voor wat randanimatie gezorgd tijdens het evenement. Zo had deze dame met haar postkaartjesrok veel bekijks.
De Santa in the Sky-attractie in Tielt
Sam Vanacker De Santa in the Sky-attractie in TieltReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.