Koppel richt spellenclub 'De Wildeman' op

Studenten Fauve Farrazijn en Toon Callens zijn beiden stapelgek op gezelschapsspelletjes. Hun hobby willen ze nu graag delen en daarom starten ze 'Spellenclub De Wildeman' op. Die naam verwijst naar het restaurant van de ouders van Fauve op de Tieltse Markt, dat de thuishaven wordt van de club.

"Het is de bedoeling om vanaf 10 februari een vrijdagavond per maand een spellenavond te organiseren in het zaaltje boven De Wildeman", verduidelijken Fauve en Toon.

"We stellen hiervoor onze eigen spellenkast open, die op vandaag zo'n 60 spelletjes telt, zoals het bordspel van Game of Thrones, het dobbelspel Carcassonne, De Kolonisten van Catan ... en die we nog verder willen uitbreiden. We willen hiervoor een kleine toegangsprijs van een euro vragen en bieden ook een optionele Wildemanmenu aan, zodat je een avondje uiteten kan combineren met gezelschapsspelletjes. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een groot publiek kunnen aanspreken en dat we onze hobby met veel andere mensen zullen kunnen delen. Bij succes kunnen we zeker maandelijks meerdere spelletjesavonden of -middagen organiseren en alle opbrengsten worden geïnvesteerd in nieuwe spellen."

Meer informatieverkrijgbaar via de Facebookpagina 'Spellenclub De Wildeman'. (CDR)

Toon en Fauve willen een vrijdag per maand een gezelschapsspelletjesavond organiseren.
Jan Gruyaert Toon en Fauve willen een vrijdag per maand een gezelschapsspelletjesavond organiseren.