Kinderwensen op camera voor zieken en bejaarden

Tientallen kinderen lieten in Tielt opnieuw hun nieuwjaarswensen inblikken door SartoTV.
Sam Vanacker Tientallen kinderen lieten in Tielt opnieuw hun nieuwjaarswensen inblikken door SartoTV.
Tientallen kinderen hebben donderdagavond weer hun nieuwjaarswensen op film laten vastleggen voor zieke en bejaarde mensen door Sarto TV.

Op 1 januari worden die wensen op het interne net van het Sint-Andriesziekenhuis en het naastgelegen woonzorgcentrum uitgezonden, zodat patiënten en bewoners kunnen genieten van de oprechte wensen van de kinderen. 

Het is inmiddels al de  29ste keer dat de vrijwilligers van Sarto TV het initiatief in goede banen leiden. Voor deze editie werd het decor volledig herwerkt. “Het paneel met de dennenbomen achteraan is een heel mooie vondst”, vertelt Andries Verlinden, die opnieuw samen met Lien Depauw de wensen netjes aan elkaar praatte. “Toen ik klein was heb ik zelf ook ooit mijn wensen uitgesproken voor de camera. Geloof het of niet, maar dat was toen met diezelfde bomen in de achtergrond. We vonden het hoog tijd om dat decorstuk nog eens vanonder het stof te halen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.