Geen vierde editie van zomerbar Treelove

De eerste editie van Treelove in 2016 werd meteen een succes. Zon, zand, hutten en ligzetels bleken de ideale ingrediënten voor een feestje.
Foto Gruyaert De eerste editie van Treelove in 2016 werd meteen een succes. Zon, zand, hutten en ligzetels bleken de ideale ingrediënten voor een feestje.
Treelove houdt er mee op. De Tieltse pop-up bar te midden van het groen lokte de voorbije drie jaar nochtans elke zomer heel wat volk naar de tuin in de Polderstraat.

De bar opende voor het eerst in de zomer van 2016 en was een initiatief van Laurent Dobbelaere, Sander Vuylsteke en Jonas Desmet. Treelove was meteen een schot in de roos. Over de reden van de stopzetting willen de initiatiefnemers liever niet veel zeggen. “We hebben drie goede jaren gehad en zijn blij dat we zoveel mensen gelukkig hebben kunnen maken”, zegt Jonas Desmet. “Maar telkens vergde de zomerbar ook heel wat tijd en inspanning. Tijd die af en toe wat ten koste ging van andere zaken. Nu gaan we ons weer focussen op ons eigen verhaal. Het is mooi geweest.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • JOHNNNY Fold

    Geen lekkere hamburgers meer met die frisse pintjes. Jammer. Bedankt voor alles treelove.