Fietsster gewond bij aanrijding vlak naast Sint-Andriesziekenhuis

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Ringlaan met de Krommewalstraat, vlakbij het Sint-Andriesziekenhuis (op de achtergrond).
Hans Verbeke Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Ringlaan met de Krommewalstraat, vlakbij het Sint-Andriesziekenhuis (op de achtergrond).

Een 28-jarige fietsster uit Tielt raakte maandagmorgen iets voor 10 uur lichtgewond toen twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Dat gebeurde op het kruispunt van de Ringlaan en de Krommewalstraat, vlakbij het Sint-Andriesziekenhuis. Een 37-jarige man uit Zonnebeke negeerde er met zijn vrachtwagen het rode licht en reed zo in de flank van een lichte vrachtauto, bestuurd door een 35-jarige vrouw van Poolse origine uit Tielt. Door de klap belandde die laatste tegen de fietsster. Het slachtoffer hoefde maar enkele tientallen meter te worden vervoerd voor ze op de spoedopname terechtkwam.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.