Familiezorg West-Vlaanderen zet trouwe personeelsleden in de bloemetjes

Familiezorg zette het personeel in de bloemetjes tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Regiohuis in de Krommewalstraat in Tielt
Sam Vanacker Familiezorg zette het personeel in de bloemetjes tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Regiohuis in de Krommewalstraat in Tielt

Familiezorg West-Vlaanderen vzw heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de Krommewalstraat in Tielt 31 medewerkers met vijf tot veertig dienstjaren op de teller in de bloemetjes gezet. Maar liefst vijf medewerkers hebben zelfs al de kaap van de veertig jaar dienst gerond. 

“In de regio Tielt breidt de werking nog altijd uit. In 2018 boden 160 verzorgenden bij 917 gezinnen gezinszorg, terwijl 33 praktijkhelpsters zorgden voor huishoudhulp bij 291 gezinnen”, weet regionaal diensthoofd Liesbeth Vroman. “Met ongeveer 2.250 medewerkers mag Familiezorg West-Vlaanderen zich overigens een belangrijke werkgever noemen in onze provincie.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.