Eindejaarsactie met prijzenpot van 25.000 euro

Net als vorig jaar is er met de Tieltse eindejaarsactie opnieuw een cheque van 10.000 euro te winnen voor een nieuwe wagen. Bij de vorige editie ging de hoofdprijs naar Thérèse Beernaert.
RV/Eindejaarscomité Net als vorig jaar is er met de Tieltse eindejaarsactie opnieuw een cheque van 10.000 euro te winnen voor een nieuwe wagen. Bij de vorige editie ging de hoofdprijs naar Thérèse Beernaert.
In samenwerking met het Tieltse stadsbestuur en het Eindejaarscomité organiseert de Raad voor Lokale Economie in december al voor de dertiende keer een eindejaarsactie. Opnieuw is er een forse prijzenpot voorzien van 25.000 euro, met een cheque van 10.000 euro voor een nieuwe auto als hoofdprijs.

De succesformule van de voorbije jaren blijft behouden. Bij meer dan honderd handelaars zijn stempels te verzamelen en wie een volle spaarkaart inlevert, maakt kans op een prijs. Dat kan een van de 1.200 flessen schuimwijn zijn, een van de 40 Tieltse cadeaubonnen van 25 euro, een reischeque van 400 euro, een fietscheque van 500 euro of de hoofdprijs: een cheque van 10.000 euro, te besteden bij een van de deelnemende autodealers. Volle spaarkaarten moeten ten laatste op 31 december ingediend worden bij een van de deelnemende handelszaken. De trekking van de winnaars vindt plaats op vrijdag 3 januari, de prijsuitreiking is gepland op zondag 5 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsdrink op de markt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.