Bruce Springsteen tribute band brengt ‘Born in the USA’ naar Europahal

Het album ‘Born in the USA’ van Bruce Springsteen bestaat dit jaar 35 jaar.
Sam Vanacker Het album ‘Born in the USA’ van Bruce Springsteen bestaat dit jaar 35 jaar.
Allicht is het u niet ontgaan dat Bruce Springsteen onlangs zijn zeventigste verjaardag heeft gevierd. Om dat nog eens in de verf te zetten, haalt de Wingense vereniging Pigs On The Moon op 11 oktober The Bruceband naar Tielt. De Nederlandse Bruce Springsteen tribute band zal integraal het album ‘Born in The USA’ spelen.

“Born in The USA was het zevende album van Springsteen en werd 35 jaar geleden uitgebracht”, weet Patrick Dierickx van Pigs On The Moon. “Met dertig miljoen verkochte exemplaren wereldwijd werd het Springsteens succesvolste album ooit. Vijfendertig jaar later brengt The Bruceband dit legendarische album van The Boss naar verschillende Nederlandse en Belgische podia. Alle hits komen aan bod.”

Het optreden van The Bruceband is al het vijfde wapenfeit van Pigs On The Moon. Eerder organiseerden ze ook al optredens met een Pink Floyd tribute (twee jaar op rij), een Fleetwood Mac tribute en een tribute van Supertramp. Nu is het dus de beurt aan Bruce Springsteen.

Tickets zijn te bestellen op ticketmaster.be, De Broodkrant, Bakkerij Danny of bij de bestuursleden. De deuren van de Europahal gaan open om 19.30 uur, de show start om 20.30 uur. Zitplaatsen kosten twintig euro, voor staanplaatsen betaal je zeventien euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.