Brouwerij De Poes kaapt vier medailles weg op internationale wedstrijd

 Brouwer Stijn David van brouwerij De Poes.
Sam Vanacker Brouwer Stijn David van brouwerij De Poes.

Brouwerij De Poes is opnieuw in de prijzen gevallen op een internationale bierwedstrijd. De Tieltse brouwerij kaapte twee gouden en twee zilveren medailles weg op het tiende Concours International de Lyon. Dat is een jaarlijkse wedstrijd waarbij internationale sommeliers, restaurateurs, producenten en consumenten de beste wijnen, bieren en alcoholische dranken kiezen. 

De gelauwerde bieren met een gouden plak zijn De Poes Blond en de Poes Export. De twee nieuwe bieren van de Tieltse brouwerij - De Poes Houblon en De Poes Bruin - wonnen elk een zilveren medaille. “Een mooie bekroning voor het vijfjarig bestaan van de brouwerij en een extra motivatie om verder aan de weg van de ambachtelijke bierproductie te blijven timmeren”, reageert brouwer Stijn David.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Martine D'Hoe

    Dag Stijn van harte een" dikke proficiat" opnieuw in de prijzen!!!!!! Tof van u doe zo verder. Je van harte toegewenst vanwege Martine D'Hoe verzending H.Teirlinck