Auto’s botsen na uitwijkmanoeuvre voor hond

De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en de rijweg weer proper te maken.
Hans Verbeke De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en de rijweg weer proper te maken.
Een loslopende hond heeft maandag op de middag aanleiding een ongeval op de Egemsesteenweg in Tielt veroorzaakt. Daarbij raakte een 35-jarige man uit Roeselare lichtgewond.

Een automobilist die richting Tielt reed, werd een paar honderd meter voor het kruispunt met de Hondstraat ingehaald door een andere automobilist. Tijdens dat manoeuvre stak plots een hond de straat over. De bestuurder die ingehaald werd, probeerde het dier te ontwijken, maar hinderde daarbij de andere auto. Beide wagens belandden daardoor links naast de weg. De 35-jarige man uit Roeselare belandde met zijn Volkswagen Golf op een lager gelegen akker. De andere automobilist, een 31-jarige Tieltenaar, belandde in de graskant en kon nog net enkele bomen ontwijken. Beide wagens liepen behoorlijk wat schade op. De bestuurder van de Volkswagen Golf werd naar het ziekenhuis overgebracht.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • JOHNNNY Fold

    Ik heb de hond ook gezien. Zwarte met witte kop.