Acht reclamebanners van vloerenspeciaalzaak verdwenen

Sales manager Charlotte van HB Classics bij het hek in de Pittemsesteenweg, waar de promobanner werd verwijderd door onbekenden.
Sam Vanacker Sales manager Charlotte van HB Classics bij het hek in de Pittemsesteenweg, waar de promobanner werd verwijderd door onbekenden.
Vloerenspeciaalzaak HB-Classics uit Aarsele is het slachtoffer geworden van vandalisme. In de loop van maandag hing het bedrijf acht grote publiciteitsbanners op verschillende plaatsen in Tielt en Aarsele. Woensdagavond waren ze alle acht verdwenen. De zaakvoerders stapten naar de politie en dienden klacht in tegen onbekenden.

"Iemand lijkt het op ons gemunt te hebben. Langs de grote invalswegen hadden we acht herashekken geplaatst met publiciteitsbanners om onze promotieactie voor parketvloeren aan te kondigen. Ik heb ze zelf in weer en wind opgehangen", zucht sales manager Charlotte.


"Woensdagavond kregen we het bericht dat onze banner in de Pittemsesteenweg verdwenen was. Vreemd genoeg bleken ook op andere locaties de banners verdwenen te zijn. Navraag bij het stadsbestuur leverde niets op. Er moet dus kwaad opzet in het spel zijn. Een concurrerende firma, een voormalige werknemer of nog iemand anders? Geen flauw idee wie hierachter zit." HB Classics diende klacht in bij de politie en liet inmiddels acht nieuwe banners maken. Die worden maandag opnieuw bevestigd aan de hekken. "Of we niet bang zijn dat die ook zullen verdwijnen? De bedrijven in de buurt zijn op de hoogte. En die zullen net als de politie een oogje in het zeil houden." (SVR)