SPAR opent speciaal voor mensen met zogenaamd ‘cruciaal beroep’

De Spar in Tielt-Winge opent exclusief de deuren voor mensen met een cruciaal beroep.
SPAR Tielt-Winge De Spar in Tielt-Winge opent exclusief de deuren voor mensen met een cruciaal beroep.
De SPAR in Tielt-Winge opent voortaan de deuren speciaal voor mensen die een zogenaamd cruciaal beroep uitoefenen. Op die manier wil zaakvoerder Rudi Meeus hen de kans geven om rustig te winkelen. 

“Mensen die een zogenaamd cruciaal beroep hebben, krijgen weinig de kans om te winkelen. De voorbije weken waren de rekken vaak ook niet meer zo heel vol wanneer ze ’s avonds gingen winkelen. Daarom willen we nu speciaal voor hen de deuren openen op specifieke momenten”, legt de zaakvoerder uit.

De lokale SPAR zal daarom op woensdag- en zaterdagochtend enkel en alleen openen voor die bepaalde doelgroep en dat tussen 7.30 uur en 8.20 uur. Per tien minuten mogen er dan vijf klanten binnen die maximum 30 minuten kunnen winkelen en die op voorhand gereserveerd hebben.

“Je moet echt wel reserveren en het is ook enkel en alleen bedoeld voor mensen met een cruciaal beroep. Als het echt niet anders kan, mogen ze ook op een ander moment reserveren buiten de normale openingsuren en indien echt nodig kunnen we de boodschappen ook klaarzetten”, besluit Meeus. Reserveren doe je op het nummer 0472/17.43.19.

Meer beelden van Vlaanderen tijdens de coronacrisis vind je hier.