Raadslid Clinckx bezoekt àlle inwoners van Tielt-Winge

Verkiezingscampagne brengt hem bij 4.700 gezinnen

Clinckx gewapend met zijn smart en wegenkaart.
Bollen Clinckx gewapend met zijn smart en wegenkaart.

Zes jaar geleden kwam hij voor het eerst op, en kende bijna niemand hem. Gemeenteraadslid Gunther Clinckx (38) heeft de voorbije 35 dagen onafgebroken huisbezoeken afgelegd voor de verkiezingen van komende zondag. Geen enkele meter straat in Tielt-Winge heeft hij overgeslagen. Op het grondplan hield hij dit nauwgezet bij. “Aan elke deurbel van de 4.700 huizen die je in onze gemeente kan bezoeken heb ik gestaan. Het is verbazend hoeveel mensen overdag thuis zijn.”

 Zijn kleine smart bracht hem elke dag een eindje op weg naar de deelgemeenten. Gemiddeld nam hij 14.000 stappen per dag. “Op sommige dagen zelfs 21.000. Mijn conditie heeft het alvast deugd gedaan. Ik kan mijn broekriem twee gaatjes verder dichtdoen”, knipoogt hij. “Het was verrijkend om werkelijk alle inwoners eens gesproken te hebben, hun zorgen, tips en bijzondere verhalen te horen.” Clinckx staat op de derde plaats voor Open Vld.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • gunther clinckx

    Beste Gert, ik wens je vrouw alle succes toe zondag! Jammer dat mijn bezoek u niet beviel. Contacteer me gerust als je over bepaalde thema’s wil praten. Groetjes Gunther

  • Gert Janssens

    Met ALLE inwoners gesproken ? Hier werd er aangebeld en 'n folder in mijn hand gestopt terwijl mijnheer Clinckx verder bleef bellen/praten met zijn smartphone ... hij nam niet eens de moeite te zeggen wie hij was ... hij is als de burgemeester ... geen oren naar 'n kritische stem ! Dus bij deze ook gebuisd !