Dé laagvlieger van de flitsmarathon: met 194 km per uur in zone 70, in de gietende regen, op de brommer

De motorrijder zal zich later nog mogen verantwoorden voor de politierechtbank
Bollen De motorrijder zal zich later nog mogen verantwoorden voor de politierechtbank
De laagvlieger van de dag tijdens de flitsmarathon, afgelopen dinsdag, is mogelijk de motorrijder die betrapt werd op de Diestsesteenweg in Tielt-Winge.

In de gietende regen liet die daar zo maar even 194 km/uur optekenen, terwijl de snelheidslimiet er 70 km/uur bedraagt. Dat de man of vrouw niet zwaar onderuit gegaan is, mag in deze een klein mirakel genoemd worden. Hij of zij zal het uiteraard wel nog mogen uitleggen in de politierechtbank. 

De politie controleerde in totaal 230 bestuurders op hun snelheid op de Diestsesteenweg. Zeventien van hen, onder wie de motard, reden te snel.
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Dupont

  Levenslang rijbewijs afnemen.

 • Rudy Van Go

  Race licentie aanbieden

 • Bie Goovaerts

  Een werkstraf van minimum 650 u ( elk weekend 1 dag ) in een instelling voor mensen met niet aangeboren hersenletsel ..Pellenberg,Pulderbos ,... Hopelijk valt zen /hare euro ...en zal hij effe denken voor hij zijn gas nog eens opentrekt ..trouwens waarom kunnen motorvoertuigen sneller als 120 km /u ???

 • Walter De Weirdt

  Zéér zware boete,voertuig in beslag nemen en 10 jaar rijverbod!!!

 • ANN LIMBOS

  Stuur hem naar een revalidatiecentrum, Pellenberg is kortbij, zijn oogjes zullen wel open gaan !