Ventilatoren en airco’s verkopen als zoete broodjes: 300 in één week tijd

Vanmiddag werd er weer een nieuwe lading airco’s geleverd in Tessenderlo.
Repro BVDH Vanmiddag werd er weer een nieuwe lading airco’s geleverd in Tessenderlo.
Bij de Looise elektrozaak EP Electronics is er een stormloop voor airco’s en ventilatoren aan de gang. Door de hitte is er logischerwijs massaal vraag naar deze toestellen.

De verkoop van verkoelende elektronica verloopt erg vlot. “We zijn constant in de weer om er nog bij te bestellen”, klinkt het bij de zaak. Sinds vandaag is de stock in Tessenderlo terug aangevuld.

“Vandaag zijn we zelf enkele exemplaren gaan afhalen bij de leveranciers. Ze vliegen echt de deur uit. We hebben er net nog mee gelachen dat we precies een bakker zijn.” In totaal heeft EP Electronics deze week driehonderd ventilatoren en zestig airco’s verkocht. “En daar zullen er zeker nog een hoop bij komen”, klinkt het overtuigd.

Vanmiddag werd er weer een nieuwe lading geleverd in Tessenderlo.
Repro BVDH Vanmiddag werd er weer een nieuwe lading geleverd in Tessenderlo.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.