Jaarlijkse klantenactie op maandagmarkt

 Wie in september tien stempels verzamelt van minstens vier verschillende marktkramers krijgt een winkeltasje en maakt bovendien kans op één van de tien gevulde fietstassen.
shutterstock Wie in september tien stempels verzamelt van minstens vier verschillende marktkramers krijgt een winkeltasje en maakt bovendien kans op één van de tien gevulde fietstassen.

De Marktcommissie van Tessenderlo organiseert in samenwerking met de Loois Handelsraad en de marktkramers ook dit jaar weer de jaarlijkse klantenactie. Vanaf maandag 2 tot en met maandag 30 september kunnen bezoekers van de wekelijkse maandagmarkt prijzen winnen. Wie in september tien stempels verzamelt van minstens vier verschillende marktkramers krijgt een winkeltasje en maakt bovendien kans op één van de tien gevulde fietstassen. Spaarkaarten kan je krijgen bij alle marktkramers. De volle spaarkaarten kan je inwisselen aan de balie van het gemeentehuis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.