Geert Goossens nieuwe voorzitter N-VA

Het nieuwe N-VA-bestuur van de lokale afdeling in Tervuren.
Baert Het nieuwe N-VA-bestuur van de lokale afdeling in Tervuren.
Meerderheidspartij N-VA heeft met Geert Goossens een nieuwe voorzitter. Helena Muyldermans is de nieuwe ondervoorzitter.

Geert Goossens (45) was al 22 jaar lang onafgebroken OCMW-raadslid en ontdekte vanuit die functie de lokale politiek. Hij zetelde zowel in de oppositie als in de meerderheid. Als nieuwe voorzitter krijgt hij de hulp van de nieuwe ondervoorzitter, Helena Muyldermans. De 36-jarige Muyldermans werkt sinds 2011 als raadgever op het kabinet van Vlaams minister Philippe Muyters (N-VA).

Daarnaast maken ook Caroline Daineffe, Carla Decoster, Maurine Depape, Lies Eykens, Bernard Kimpe, Lander Luppens, Sabine Robeet, Tom Vanbeckevoort, Evelyne Vanbellingen, Frans Van Dyck en Murielle Van Rillaer de komende jaren deel uit van het bestuur van de lokale afdeling van N-VA in Tervuren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.