Toneel Tijl brengt komedie ‘Dwazen’

De acteurs van Toneel Tijl
Mozkito De acteurs van Toneel Tijl

Toneel Tijl uit Ternat brengt de komedie ‘Dwazen’ op het podium van De Ploter. Dwazen speelt zich af in Kulyenchikov, een dorp waar alle inwoners oliedom zijn. Ze kunnen er niets aan doen, want er heerst een vloek die ze maar niet kunnen afschudden.

Tom Bracke, Anke De Geyndt, Nancy Eylenbosch, Ludo Platteau, Wouter Roesems, Alma Platteau, Leen Martein, Tina De Bisschop, Senne De Vos en Bart De Pever staan op de planken. De regie is in handen van Ann Jéhansart. De auteur van Dwazen, Neil Simon, staat bekend als ‘The King of Comedy’.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december, vrijdag 7 december en zaterdag 8 december, telkens om 20 uur. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van De Ploter of via www.ccdeploter.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gaston Weeckers

    Het zal zeer mooi zijn,