Shopping The Leaf opent donderdag de deuren

Vijftien ketenwinkels op voormalig Ikea-domein

Winkeliers en aannemers zijn druk aan de slag om de site van The Leaf af te werken.
Mozkito Winkeliers en aannemers zijn druk aan de slag om de site van The Leaf af te werken.
Het gloednieuwe winkelcentrum The Leaf opent komende donderdag plechtig de deuren op de voormalige Ikea-site. Je zal er vijftien handelszaken vinden.

De winkeliers en aannemers zijn momenteel nog druk in de weer om de laatste taken afgewerkt te krijgen tegen donderdag. Dan is het grote publiek welkom in het winkelcentrum dat vastgoedontwikkelaar Redevco in minder dan een jaar gerealiseerd kreeg. The Leaf is tien hectare groot, parking inbegrepen. Redevco investeerde 30 miljoen euro in het project.

De initiatiefnemers wilden oorspronkelijk ook graag een cinemacomplex en een Burger-King-restaurant op de site onderbrengen, maar het gemeentebestuur lag dwars. Momenteel worden de plannen voor zowel de filmzalen als het hamburgerrestaurant nog aangepast, zodat ze uiteindelijk wel goedgekeurd kunnen worden.

Maar intussen kan de consument vanaf donderdag dus wel al terecht in de winkels van ICI Paris XL, E5 Mode, Medi-Market, Albert Heijn, BricoPlanit, Leen Bakker, Action, Bel&Bo, LolaLiza, JBC, GIKS, Torfs, Brantano, Vanden Borre en Lunch Garden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.