Qmusic-dj Heidi Van Tielen steekt voor een dag handje toe in hondensalon Vacht & Bont

Qmusic-presentatrice Heidi Van Tielen draaide een dag lang mee in het hondensalon van Dorien De Leeuw in Ternat.
Mozkito Qmusic-presentatrice Heidi Van Tielen draaide een dag lang mee in het hondensalon van Dorien De Leeuw in Ternat.
Vanochtend was er een opmerkelijke ‘interim’ te gast bij hondensalon Vacht & Bont. Niemand minder dan Qmusic-dj Heidi Van Tielen stak de handen uit de mouwen en draaide een dag mee in het hondensalon.

Van Tielen gaat iedere dinsdag op pad om het beroep van een luisteraar live te ontdekken en mee de job uit te oefenen in de rubriek ‘Heidi @ Interim’. Deze ochtend streek ze neer aan de Assesteenweg in Ternat, waar hondentrimmer Vacht & Bont gevestigd is. Samen met uitbaatster Dorien De Leeuw verzorgde ze voor een dag honden die in het salon een grondige schoonmaakbeurt kregen. Tijdens het uitvoeren van de interimjob bracht Van Tielen live-verslag uit aan haar vaste ochtendcollega’s Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck. “Ongelooflijk hoe braaf de honden zijn”, vertelt Van Tielen tijdens de radio-uitzending. “Werkelijk alles hebben we een stevige opknapbeurt geven: van de vacht tot de pootjes van onze viervoeter.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.