Politie onderschept man die gebruikershoeveelheid cannabis bezit

Mozkito
De politiezone TARL heeft man kunnen onderscheppen die in het bezit was van een gebruikershoeveelheid cannabis. Hij kreeg een proces-verbaal en de drugs werden vernietigd.

Een interventieploeg wilde dinsdagavond rond 23.30 uur overgaan tot een controle van twee voertuigen. “Ze stonden met aangeschakelde lichten in de buurt van de Platanenlaan en van zodra onze inspecteurs de wagens opmerkten reden beide bestuurders weg”, laat de politiezone weten. “Een van beide wagens werd nagereden en staande gehouden ter hoogte van het kruispunt van de Groenstraat en de Oude Brusselstraat.”

De inspecteurs merkten onmiddellijk een duidelijke cannabisgeur op. “Bij de controle van het voertuig werd een gebruikershoeveelheid cannabis aangetroffen”, gaat het verder. “De persoon werd geverbaliseerd voor drugsbezit en de in beslag genomen drugsen worden vernietigd.”

De politie geeft mee dat burgers hen kunnen helpen door verdachte handelingen, voertuigen of personen te melden via het noodnummer 101. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddy De Vos

    Ze zouden dit soort acties meer moeten doen, Ternat is er erg aan toe tegenwoordig!