Met 35 gram cannabis betrapt op speelplein in de Lijsterlaan

Mozkito
Een interventieploeg van de politiezone TARL heeft zondag vermoedelijk een drugsdeal kunnen verhinderen. De inspecteurs herkenden op het speelplein in de Lijsterlaan twee mannen die al gekend waren voor drugsbezit en -verkoop. Ze hadden samen ongeveer 35 gram bij zich.

“De twee inspecteurs deden in de vooravond nazicht op het speelplein in de Lijsterlaan”, laat de lokale politie weten. “Daar troffen ze twee mannen van 20 en 29 jaar aan die gekend waren voor drugsbezit en -verkoop.” De inspecteurs gingen over tot een controle. “Bij een van beiden werd in twee kleine plastic zakjes 4,61 gram cannabis aangetroffen. De andere had verspreid over vier verpakkingen 30,57 gram cannabis bij zich.”

Het duo werd overgebracht naar het commissariaat waar ze verhoord werden. “Het parket Halle-Vilvoorde besliste om de man met de laagste hoeveelheid een minnelijke schikking op te leggen”, klinkt het. “Dat wil zeggen dat hij een bedrag van 150 euro moet betalen.” Bij de tweede betrokkene volgde nog een huiszoeking na de arrestatie. Het is niet duidelijk of daar nog iets werd aangetroffen. “Het parket zal later over het lot van deze man beslissen”, besluit de politie. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.