Gestolen bromfiets in brand gestoken: vlammen slaan over naar haag en geparkeerde auto

De gestolen bromfiets vatte vuur, waarna de vlammen oversloegen naar een haag en een geparkeerde auto.
Vlaams-Brabant West De gestolen bromfiets vatte vuur, waarna de vlammen oversloegen naar een haag en een geparkeerde auto.
Een brandende bromfiets heeft zondagochtend in Ternat een haag en een geparkeerde auto in vlammen laten opgaan. Het vuur ontstond in één van de wijken langs de Brusselstraat. De bromfiets blijkt gestolen te zijn. Er is een onderzoek gestart.

De brand werd kort na 3.30 uur opgemerkt in de Hulstweg, een straatje in een wijk tussen de Brusselstraat en de Groenstraat. De brandweerzone Vlaams-Brabant West snelde ter plaatse en stelde vast dat de vlammen van een brandende bromfiets al waren overgeslagen naar een haag en een geparkeerde auto. De brand kon gelukkig snel geblust worden.

Het parket Halle-Vilvoorde stelde een branddeskundige aan. “De brommer zelf bleek gestolen te zijn”, zegt Gilles Blondeau, woordvoerder bij het parket Halle-Vilvoorde. “Een branddeskundige bevestigt dat de bromfiets opzettelijk in brand werd gestolen waarna he vuur oversloeg op een de haag en de wagen.” De politie onderzoekt de zaak.

De gestolen bromfiets vatte eerste vuur waarna de vlamme oversloegen naar een haag en een gerparkeerde auto.
Vlaams-Brabant West De gestolen bromfiets vatte eerste vuur waarna de vlamme oversloegen naar een haag en een gerparkeerde auto.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.